Alimentele care te ajută să te bronzezi mai ușor

Atunci când vara își face apariția, mai bine arați ca o piersicuță coaptă decât ca și o andivă. Nu-i așa? Da. Dar atunci când nu ești fan autobronzant sau solar și locuiești într-o regiune unde plouă destul de des este ușor de zis, greu de făcut…

Dar din fericire însă, poți miza pe unele alimente care te ajută să te bronzezi mai ușor, alimente care te ajută să te ții deoparte de autobronzant.

Morcovul. Nu este de mirare că morcovul este rege printre alimentele care te ajută să te bronzezi mai ușor. Și normal deoarece este foarte bogat în betacaroten, un pigment care favorizează producția de melanină, deci cel mai frumos ten bronzat. Pentru un bronz de vis consumă deci crud morcovul sub formă de suc, gaspacho sau natur.

Piersica. Dacă vrei să ai cea mai frumoasă piele bronzată în această vară, nu trebuie să faci prea multe lucruri. Este de ajuns dacă vei consuma piersici sau orice fel de fructe portocalii precum caisele sau pepenele. Conțin provitamina A care te ajută în mod efectiv să activezi bronzul.

Roșia. Să clarificăm un lucru însă. Dacă vei consuma roșie, asta nu înseamnă că vei fi roșie ca ea. Vei obține cel mai frumos bronz auriu cu ajutorul ei. Logic, deoarece conține cel mai important nivel de carotenoizi. În această vară va trebui deci să consumi cât mai multe roșii.

Pepenele roșu. Pepenele rșu are două mari calități. În primul rând este foarte bogată în vitaminele B și B6 care pot favoriza bronzul dar conține și un nivel foarte ridicat de apă care te va ajuta să te hidratezi foarte bine.

Spanacul. Ți se pare ciudat? Nu doar fructele și legumele portocalii te ajută să te bronzezi. Spanacul, dar și varza, dovlecelul sau broccoli sunt cele mai bune legume verzi atunci când vine vorba despre bronz. Legumele de un verde închis sunt foarte bogat în luteină.

Oul. Și oul este foarte bogat în vitamina A care va activa producția de melanină din organism.

Lasă un răspuns