Apple iPhone 11 – procesor A13, port lightning și funcția Smart Frame

Noul iPhone se apropie cu pasi repezi si zvonurile sunt din ce in ce mai precise cu privire la caracteristicile sale.

La fel ca in fiecare an, anuntarea unui nou iPhone este un eveniment extrem de asteptat si de nelipsit din actualitatea tech. Prezentarea este prevazuta in principiu pentru luna septembrie si deja noul iPhone face obiectul a numeroase zvonuri.

Site-ul specializat 9To5Mac, al carui fiabilitate nu mai trebuie demonstrata a adunat din mai multe surse principalele informatii cu privire la acest telefon.

Trei iPhone-uri
Ne cam indoiam de acest lucru insa site-ul incepe prin a confirma faptul ca Apple ar trebui sa lanseze numai putin de 3 noi iPhone-uri in aceasta toamna pentru a inlocui actualele iPhone XR, XS si XS Max. Mai precis, iPhone XI ar avea drept numar de model D42 in timp de D43 ar desemna iPhone XI Max si N104 ar desemna inlocuitorul lui iPhone XR. Ca in 2018, cele doua iPhone-uri din gama premium vor avea dreptul la un ecran OLED, in timp cel mai accesobil iPhone din aceste trei ar continua sa foloseasca ecranul Liquid Retina LCD.

Aceasta noua generatie va fi in egala masura echipata cu noul procesor Apple A13 dar prea multe informatii cu privire la performantele sale nu avem inca.

Port lightning
Chiar daca, conform mai multor surse, Apple a facut mai multe teste asupra unor prototipuri cu conectori USB Type-C, iPhone-ul care va fi lansat in septembrie ar trebui sa continue sa foloseasca un port lightning. Este pacat in timp ce toata industria, chiar si iPad Pro si MacBook au trecut la USB Type-C.

Gata cu 3D Touch
Fanii marcii simteau ca acest lucru se va intampla in cele din urma inca de la disparitia 3D Touch de pe iPhone XR. Aceasta tehnologie va fi abandonata definitiv abandonata de Apple odata cu urmatoarea generatie de iPhone-uri.

O noua functie pentru camera
iPhone Max XI si XI Max vor avea dreptul la trei aparate foto in loc de doua cum era cazul pana nu demult pentru generatiile precedente. Al treilea obiectiv va fi unul cu unghi larg care ii va permite utilizatorilui sa suprinda mai bine peisajele. Pentru aceasta camera Apple va lansa o noua functie ce poarta numele de Smart Frame. Aceasta functie este cea care va captura peisajul, vazut intr-un unghi larg si ii va permite utilizatorlui sa reincadreze peisajul. Informatiile spun ca noul iPhone va fi capabil sa filmeze 120 de imagini pe secunda deblocand astfel posibilitatea de a face slow-motion.

Incarcare rapida, in sfarsit?
Zvonurile sustin ca Apple va propune in sfarsit un incarcattor USB-C de 18 W pentru urmatoarele 3 iPhone insa alte zvonrui sustin ca acest lucru nu este inca valabil pentru anul acesta.

Lasă un răspuns