Destinații de primăvară perfecte oricărui buget

Primăvara natura se trezește la viață. Ocazia ideală de a profita de o ultimă vacanță la munte sau de o destinație însorită. Dacă încă nu ai ales o destinație, te ajutăm noi. Iată care sunt cele mai frumoase destinații de primăvară.

Copenhaga. Pleacă în descoperirea unei capitale daneze în culori sublime. Pornește pe urmele lui Arne Jacobsen, designerul mitic, profită de o plimbare relaxantă prin Christiania, cartierul hippie, profită de o ședință de shopping la CasaShop și îndulcește-te la Summerbird, o fabrică de ciocolată.

Maldive. Uită de vremea mohorâtă de care am avut parte pe timp de iarnă și profită de un sejur însorit în Maldive. Destinația ideală pentru a scăpa de aglomerația urbană, pentru relaxare totală. Bălăcește-te într-o piscină, fă plajă sau pune-ți o mască și o tuba și fă o ședință de snorkeling. Maldive este o destinație reputată pentru fundurile marine: pești papagal, broscuțe țestoase, rechini înger…spectacolul este pur și simplu fascinant.

Marrakech. Când iarna este în sfârșit gata, un sejur la Marrakech este ideal pentru a-ți încărca bateriile. La Marrakech soarele strălucește și pe timp de iarnă. În inima orașului vechi, față în față cu muntele Atlas, profită de o plimbare în magnificul parc care se întinde pe opt hectare și adăpostește măslini centenari, smochini, bananieri, cactuși înfloriți și mii de trandafiri care înconjoară o piscină încălzită și tratată cu ozon.

Parisul își surprinde vizitatorii primăvara. Piețele, muzeele, buticurile și restaurantele sunt animate, atmosfera este prietenoasă și intimă ceea ce transformă o plimbare obișnuită pe străzile orașului într-una pur și simplu minunată. Seara, savurează spectacolul magic de lumini oferit de orașul îndrăgostiților.

Orașul Lalelelor, Amsterdam, este o altă destinație ideală de primăvară. Luna Aprilie este cea mai potrivită pentru un sejur. Natura și vegetația prin viață încetul cu încetul, mașinile sunt înlocuite cu bicicletele. Culorile vii dau viață canalelor. Nu ai cum să nu iubești primăvara olandeză.

Lasă un răspuns