Everyone Is Doing Great: noul serial al lui James Lafferty

Alerta maxima pentru fanii si nostalgicii One Tree Hill. Noul serial al lui James Lafferty, unde joaca alaturi de Stephen Colletti a aparut pe 13 ianuarie pe Hulu si are cateva referinte amuzante la vechiul serial One Tree Hill. Iata deci ca aici ii putem admira din nou pe vechii colaboratori din serial intr-o noua productie.

Celebritatea nu este un lucru deloc usor si tocmai acest lucru vrea sa il puna in evidenta noul seriaL al lui James Lafferty si Stephen Colletti, Everyone Is Doing Fine. Se urmareste aici destinele lui Jeremy si Seth, doua foste vedete de la un show supranatural care nu prea reusesc sa isi puna pe roate cariera dupa finalul show-ului.

Fostele vedete de la show-ul cu vampiri Eternal, care ne duce cu gandul la The Vampire Diaries, trebuie sa faca fata la cinci ani de la sfarsitul serialului si la sfarsitul succesului lor. Dar si faptului ca nu mai sunt tineri si ca in iubire sau la locul de munca trebuie sa isi suflece manecile pentru a se bucura din nou si a regasi succesul.

Serialul isi propune deci sa arate latura mai putin glamour sau mai putin spectaculoasa a vietii de actor cu aceste doua personaje, putin cam loosers si putin pierdute.

Avem aici acelasi decor ca si in One Tree Hill. In episodul 3 al serialului, Seth, pleaca in Carolina de Nord pentru o filmare. Si cu siguranta ca exista aici un detaliu care nu are cum sa scape fanilor One Tree Hill – merge la Wilmington, adica LOCUL care a servit drept decor pentru serial timp de 9 ani.

Putem recunoaste deci faimosul pod pe care alearga Lucas in serial. Dar si cateva scene mai tarziu, casa din copilarie a lui Brooke Davis cu poarta sa rosie.

Lasă un răspuns