Fate : The Winx Saga, cea mai interesantă noutate a momentului

Fanii serialelor teen si supranaturale vor fi cu siguranta incantati. Destin, saga Winx, de pe Netflix este adaptarea celebrului serial de animatie.

Despre ce este vorba? Winx iti spune oare ceva? Este un desen animat de origine italiana care a fost difuzat intre anii 2000-2010. Si in zilele noastre, zanele ajung sa fie in live-action in serialul Netflix, saga Winx. Vei descoperi astfel un univers magic, si mai precis scoala Alfea, prin intermediul personajului Bloom care ajunge la internat.

Acolo, va trebui sa invete sa isi stapaneasca puterile alaturi de alte zane. Foarte curand, cinci dintre ele vor deveni inseparabile si spectatorii vor putea urmari evolutia lor atat in ceea ce priveste relatiile de iubire sau de prietenie, cat si in ceea ce priveste monstrii care vor trebui infruntati.

In rolul eroinei Bloom, o vom regasi  pe Abigail Cowen, Noile Aventuri ale Sabrinei, The Fosters. In timp ce alti membri ale Clubului Winx sunt intepretati de catre Hannah van der Westhuysen (Grantchester, Lamborghini), Precious Mustapha (Endeavour), Eliot Salt (Normal People, Gameface) si Elisha Applebaum (Undercover Hooligan, No Reasons). Sadie Soverall (Rose Plays Julie), Freddie Thorp (A Discovery Of Witches), Danny Griffin (So Awkward), fac parte si ei din casting. 

Si in fine, fanii serialului Downtown Abbey il vor recunoaste in mod evident pe Robert James – Collier Aka Thomas din serialul britanic al lui Julian Fellowes. 

Acest serial este un amestec reusit intre serialele Shadowhunters si Riverdale. Daca in primul, Clary descopera la cei 18 ani ai sai ca este o vanatoare de umbre, Bloom ia cunostinta de puterile sale si nu este deloc familiar cu lumea magica a zanelor. In ambele seriale este vorba despre forte obscure si se alieze pentru a incerca sa le invinga.

Serialul este o versiune contemporana a celebrelor desene animate, care va avea o multime de fani cu siguranta. 

Lasă un răspuns