Glow revine pe Netflix (și alte noutăți)

La ce ar trebui sa ne uitam in august la Netflix? Ca in fiecare luna, Netflix isi imbogateste catalogul cu seriale si filme noi de-a lungul intregii luni august. Iata o selectie a filmelor si serialelor pe care nu trebuie sa le ratezi sub nicio forma in august fie ca esti sau nu in vacanta. Cea mai buna veste este aceea ca serialul Glow se reintoarce pe Netflix.

Glow se reintoarce cu sezonul 3. Dupa doua sezoane care s-au bucurat de un succes enorm in randul telespectatorilor Glow se reintoarce cu un sezon nou – probabil si ultimul – pe Netflix. Nimic nu pare sa le opreasca pe Gorgeous Ladies of Wrestling care, in sezonul 3 isi vor face aparitia in Las Vegas pentru a se face cunoscute. Si un spectacol minunat este pus la cale de Ruth, Debbie, Rhonda si celelalte membre ale echipei. Insa nu vor fi la adapost de necazuri si obstacole.

Cast-ul va fi imbogatit cu un chip nou, talentata Geena Davis care va intepreta personajul lui Sandy Devereaux St. Clair, o fosta dansatoare devenita directoare a unei companii de divertisement in Las Vegas. Excelentele Alison Brie si Betty Gilpin vor face si ele parte din acest nou sezon. Glow va da intalnire pe data de 9 august pe Netflix pentru a descoperi acest nou sezon care se anunta a fi unul electric.

Sezonul 3 al serialului Dear White People. Sam, Lionel, Joelle si ceilalti se intorc pe Netflix incepand cu data de 2 august 2019. Sezonul cu numarul 3 al serialului Dear White People va fi martora sosirii unui nou profesor in campusul universitar din Winchester unde o societate secreta ia amploare progresiv. Un sezon care se anunta a fi la fel de inteligent si de estetic ca primele 2.

Sezonul 2 al serialului Mindhunter. Anchetatorii Ford si Tench trec de la teorie la practica in acest nou sezon al serialului. Dupa ce au studiat indeaproape metodele ucigasilor in serie din sezonul 1, acestia vor colabora cu FBI pentru a gasi si pentru a aresta un ucigas de copii. Serialul va fi difuzat incepand cu data de 16 august.

Sezonul 3 al serialului Workin’Moms. Kate, Anne, Frankie si ceilalti continua sa se caute si sa se asigure totodata ca dau tot ce au mai bun in rolul lor de mame. In timp ce Kate incearca sa se adapteze noii sale vieti, Frankie isi vede cariera mergand spre un alt nivel.

Sezonul 1 al serialului The A-List. Un grup de adolescenti aveau impresia ca isi petrec o vacanta de vis pe o insula paradisiaca. Insa aceasta vacanta se transforma rapid intr-un veritabil cosmar atunci cand fantome din trecut revin la suprafata. Serialul va fi disponibil incepand cu 30 august.

Lasă un răspuns