La Casa de Papel – care sunt cele mai populare personaje în rândul internauților

Sezonul 3 din La Casa de Papel, serialul fenomen al momentului, este disponibil pe Netflix, in timp ce fanii asteapta cu nerabdare sezonul 4 si chiar sezonul 5. Iar SEMrush a realizat un sondaj pentru a descoperi care sunt cele mai populare personaje in randul internautilor.

Atentie insa. Aici ar trebui sa intelegem mai degraba cautate si nu preferate in randul internautilor. Oare cine ajunge in top 3? Profesorul, Tokio, Rio, Berlin sau Nairobi?

La Casa de Papel devine cel mai popular serial din anul 2019. Numeroase persoane voiau sa boicoteze sezonul 3 al serialului. Si pana la urma s-au lasat sedusi de noul sezon 3 si nu regretat asta. In orice caz, aparitia urmarii show-ului spaniol pe Netflix a creat un adevarat « boom » in lumea serialelor. Lumea aproape a uitat de sezonul 3 de la “Stranger Things”.

La Casa de Papel a depasit astfel opera fratilor Duffer, in ceea ce priveste popularitatea. Creatia lui Alex Pina a devenit serialul verii 2019, cel mai cautat pe Web. S-au inregistrat peste 179 000 de cautari, asta insemnand un volum imens lunar, dupa cum o dezvaluie ancheta realizata de SEMrush, o platforma de analiza a vizibilitatii online.

Serialul a depasit astfel alte succese precum « The Handmaid’s Tale”, “Stranger things” “Black Mirror” sau “Orange Is The New Black.”

Tokio este numarul unu in fata lui Rio sau Berlin. SEMrush s-a interesat si cu privire la popularitatea personajelor din La Casa de Papel. Deci care a fost cel mai popular talhar cautat pe Google intre anii 2018-2019?

Este vorba despre Tokio, interpretata de Ursula Corbero. Cu 15301 cautari, reuseste sa ii depaseasca pe Rio (Miguel Herran), Berlin (Pedro Alonso), Denver (Jaime Lorente), Nairobi (Alba Flores), Helsinki (Darko Peric), Raquel (Itziar Ituno), Oslo (Radko Dragic), Moscou (Paco Tous), Le Professeur (Alvaro Morte), Monica (Esther Acebo), Arturo (Enrique Arce) si Alison Parker (Maria Pedraza).

Locul 10 pentru Profesor este unul destul de uimitor, deoarece el este totusi, in centrul povestii. Ar trebui deci sa atraga atentia. Atentie insa, acest clasament nu corespunde personajelor preferate de catre internauti, ci mai degraba cautarilor efectuate de catre acestia.

1. Tokio, cea care povesteste, 15 301 cautari.
2. Rio, cel mai tanar din gasca, 6 615 cautari.
3. Berlin, lider la inceput, 5 300 cautari.
4. Denver, 4 177 cautari.
5. Nairobi, cea mai feminista din gasca, 2 662 cautari.
6. Helsinki, 1 626 cautari.
7. Raquel, o mama de familie divortata, 1 321 cautari.
8. Oslo, 1 317 cautari.
9. Moscow, 1621 cautari.
10. Profesorul, un as al manipularii, doar 723 de cautari.
11. Monica, 637 cautari.
12. Arturo, 565 cautari.
13. Alison, 384 cautari.

Lasă un răspuns