OnePlus 8 Pro – descoperă primele informații

OnePlus 8 Pro se dezvaluie inainte de vreme. Cu cateva luni inainte de lansarea sa oficiala, un leaker celebru a postat online mai multe imagini din care ne dam seama de design-ul acestuia. In mod vizibil, OnePlus a decis sa spuna Adio senzorului foto retractabil de pe OnePlus 7 Pro si OnePlus 7T Pro pentru a miza pe un ecran perforat in genul celui afisat de Galaxy S10.

In urma cu cateva zile, OnLeaks a postat online primele imagini cu OnePLus 8. In parteneriat cu site-ul 91Mobiles, acest leaker a dezvaluit cateva informatii si despre design-ul lui OnePlus 8 Pro. Ca intotdeauna, OnLeaks a conceput aceste informatii bazandu-se pe schema fabricantului. Tinand cont de reputatia sursei si de istoricul acestuia, putem sa fim siguri ca informatiile sunt viabile.

OnePlus 8 Pro – design complet, adio senzor retractabil. Contrar asteptarilor, OnePlus 8 Pro arboreaza un design similar lui OnePlus 8. In partea din fata regasim un ecran AMOLED de 6,65 inchi, curbat. In coltul stang, o perforatie ascunde senzorul foto selfie. Fara nicio surpriza, constructorul mizeaza inca o data pe o rata de refresh de 90 Hz. In partea din fata distingem un aparat dispus pe verticala asemeni lui OnePlus 7T Pro. Pentru prima data, OnePlus va include un aparat foto cvadruplu. OnLeaks vorbeste despre prezenta unui senzor ToF destinat capturarii profunzimii campului. Este marea diferenta intre OnePlus 8 standard, care se multumeste cu un aparat foto triplu si varianta sa Pro.

OnePlus 8 Pro va masura 165,3 x 74,4 x 8,8. Va fi prezentat in mod oficial in mai 2020. Inca nu se stie daca constructorul pregateste si un model OnePlus 8T Pro, chiar daca zvonurile vorbeau despre un model cu un hardware actualizat. In plus, o dotare pe care OnePlus pare sa o fi evitat pana acum este prezenta pe noul dispozitiv si anume incarcarea wireless.

Dat fiind faptul ca OnePlus a primit o multime de critici in momentul in care a ales sa treaca de la un design metalic la unul din sticla, ne asteptam ca OnePlus 8 Pro sa fie cel mai bun telefon al companiei, oferind absolut toate functiile pe care telefoanele mai scumpe de la Apple sau Samsung le ofera. Inca certificarea IP68 pentru rezistenta la apa OnePlus nu o are din cauza costurilor de licentiere insa, cel putin la nivel declarativ, telefonul este destul de rezistent.

Lasă un răspuns