Plaje fantastice pe care trebuie să le vezi măcar o dată în viață

O plajă paradisiacă cu nisip alb, apă turcoaz, cocotieri…cine nu visează să aibă în fața ochilor un asemenea peisaj paradisiac, măcar o dată în viață? Adevărul este că marea exercită și va exercita o atracție puternică asupra noastră. Iată plaje fantastice, cu un decor de vis din lumea întreagă pe care ar trebui să le vezi măcar o dată în viață.

Maho Beach, insula Saint Martin
La doar câțiva metri distanță de pista de aeroportului internațional Princess Juliana, Maho Beach este un loc unic în lume în care poți admira un Boeing 777 în aterizare, la doar 10 metri deasupra capului tău.

Hat Phra Nang, Railay Beach, Thailanda
Plaja Hat Phra Nang este un loc ireal. Accesibilă doar cu barca, situată în apropiere de orășelul Krabi, plaja pitorească Hat Phra Nang este o plajă cu nisip alb al cărei promontorii de stâncă străpung suprafața apei, oferind un spectacol de neuitat.

Boracay Island, Filipine
Această insulă mică, de doar 9 kilometri, este Raiul pe pământ. Înconjurată în întregime de plaje, Boracay Island este destinația perfectă pentru amatorii de plajă și soare. Un mic tur dis de dimineață pe Banyugan Beach pentru a admira celebrele scoici Capiz, o ședință de bronzat după-amiaza, un apus de soare pe Punta Bunga Beach…activitățile sunt variate.

Cancun, Mexic
Plajele paradisiace nu lipsesc nici din Cancun, fiecare turist în parte poate gasi aici ceea ce își dorește, fie că sunt pasionați de sporturi nautice, de nisip fin sau de peisaje care taie respirația. Plaja Tortugas oferă o panoramă spectaculoasă asupra Bahia de Muheres iar Langusta este considerată una din cele mai frumoase plaje. Puțin mai la sud, Bahia Petempich le oferă turiștilor un cadru mai liniștit dar la fel de frumos.

Porto katiski, insula Lefkada, Grecia
Această plajă este considerată una din cele mai frumoase din Grecia. Faleze de calcar cu forme stranii, golfuri, o pasarelă suspendată pe creste…un loc de excepție mai puțin cunoscut de turiști.

Lasă un răspuns