Stranger Things, sezonul 4 – toate noutățile

Stranger Things sezonul 4- 8 noi personaje, un spital psihiatric, evaziunea lui Jim Hopper… noile detalii ale intrigii au fost dezvaluite.

Robert Englund, alias Freddy Krueger si alti sapte actori se vor alatura noului sezon de la Stranger Things. Si un lucru e sigur. Noul sezon va fi cel al noutatilor. Dupa ce a fost dezvaluita prezenta unui nou grup misterios in sezonul cu numarul 4, noi detalii au fost dezvaluite.

Pe langa Levon, fratele lui Maya Hawke, alte 8 personaje vor aparea si vor da peste cap viata linistita a locuitorilor din micul oras Hawkins. Robert Englund va avea deci rolul lui Victor Creel, un personaj descris drept un barbat deranjant si intimidant, care a fost tinut prizonier intr-un spital psihiatric pentru o crima oribila comisa in anii ’50.

Un spital unde va putea fi vazut si Jamie Campbell Bower din Harry Potter, care va avea rolul lui Peter Ballard, un barbat foarte atent, care lucreaza ca infirmier si care este obosit peste masura din cauza brutalitatii careia trebuie sa ii facat fata in fiecare zi.

Actorul comic Eduardo Franco va avea si el rolul lui Argyle, noul prieten al lui Jonathan Byers, care livreaza pizza. Joseph Quinn va fi Eddie Munson, patronul enigmaticului si faimosului Hellfire Club. Mason Dye va avea rolul lui Jason Carver, un atlet frumos si bogat care iese cu cea mai frumoasa fata din liceu si care va vedea cum viata perfecta ii va fi data peste cap din cauza amenintarulor din oras. Probleme care probabil vor fi rezvolvate de catre locotenentul colonel Sullivan care crede ca stie cum sa rezolve probleme de aici odata pentru totdeauna.

Thomas Wlaschiha va avea rolul unui gardian de inchisoare inteligent si fermecator care ar putea ajuta probabil sergentul inchis sa fuga.

In orice caz aparitia spitalului psihiatric ar putea inseamna in sezonul 4 niste experiente secrete duse de membrii Hawkins Lab. Oare ce credeti?

Lasă un răspuns