The 100 sezonul 7 – pe cine ne-ar plăcea să vedem în ultimele episoade

Sezonul 7 al serialului “The 100” ajunge in curand la final. Iar scenarisitii ar putea sa apeleze la vechi personaje pentru a inchide povestea asa cum trebuie si a recompensa fanii pentru fidelitatea lor. Iata deci pe cine ne-ar placea sa vedem in ultimele episoade.

Lexa. Un lucru e clar. Este cea mai socanta moarte din serialul, mai ales prin felul in care a sosit, s-a intamplat, consecintele sale asupra serialului, dar si asupra fanilor. Si in fiecare sezon, speranta de a o revedea pe Lexa, era acolo, episod dupa episod. Si chiar daca zvonurile spun ca s-ar putea reintoarce in ultimele episoade, probabil ca va aparea in amintirile lui Clarke, explorate de catre oamenii lui Bill Cadogan cu scene deja filmate sau existente.

Alycia Debnam Carey le lipseste deci fanilor si in acest ultimo sezon ar putea sa isi refaca aparitia.

Finn. Moartea sa a dovedit ca Clarke ar fi in stare de orice pentru a-si proteja poporul. Chiar si sa omoare pe cineva la care tine. Si in afara de 2 flashback-uri din sezoanele 3 si 6, personajul nu a mai aparut deloc in serial. Si la fel ca si Lexa, ar putea sa isi faca o aparitie surprinzatoare in ultimele episoade prin intermediul amintirilor lui Clarke. Ramane de vazut daca este vorba despre secvente care exista deja sau daca Thomas McDonell revine pentru secvente noi.

Monty. Personajul incarnat de Christopher Larkin a avut un final perfect si linistit in serial, la sfaarsitul sezonului 5. A murit de batranete alaturi de Harper. Dar o reintoarecere al lui Monty, pentru un flashback sau o scena speciala ar veni cu un plus de blandete si de pace pentru acest sezon special unde tensiunea este peste tot la cote maxime. Supravietuitorul a fost mereu un pacifist si a preferat sa rezolve mereu problemele cu vorba buna si nu cu violenta. Si poate pentru asta le lipseste atat de mult lui Clarke, Echo, Indra sau altora in ultimele episoade.

Kane. Disparut in sezonul 6 dupa ce a fost transferat in alt corp, Kane este o figura paterna care le lipseste tinerilor supravietuitori din The 100. Si prezenta sa, chiar daca mentala, ar putea calma spiritele pentru ultimele episoade. Personajul si actorul, sunt foarte indragiti de fani si reintoarcerea lor pentru un episod macar ar fi cu siguranta, primita cu mare bucurie.

Wells. Este printre primele victime ale serialului. Fiul lui Jaha nu a reusit niciodata cu adevarat sa dovedeasca de ce este capabil. A fost omorat foarte devreme de catre tanara Charlotte, care mai apoi s-a sinucis. Daca unii fani l-au uitat dupa sapte sezoane, a ramas totusi, un personaj important pentru serial, cel care a demonstrat repede ca pamantul nu este doar o oaza de pace si ca pericolul poate sa vina de pretutindeni. O amenintare constanta asupra eroilor si eroinelor din serial care ar putea sa moara in orice clipa. Si sa il revedem pe Wells in ultimele episoade ale serialului ar putea foarte bine sa inchida bucla dupa 100 de episoade.

Lasă un răspuns