The Crown, The Witcher… iată când apar sezonele noi de la serialele tale preferate

Daca nu mai ai rabdare si vrei deja sa vezi noile sezoane de la serialele tale preferate, trebuie sa stii un lucru- inca mai trebuie sa astepti putin. Din pacate, pandemia de Covid-19 a avut un impact destul de negativ asupra filmarilor din lumea intreaga. Iar majoritatea productiilor care au inceput filmarile in luna martie sunt acum in pauza. Deci au o intarziere de cateva luni fata de data la care erau propuse.

Daca filmarile au inceput in unele locuri in Europa, in Statele Unite lucrurile stau mai dificil din cauza situatiei sanitare actuale.

The Crown. Serialul britanic va reveni cu sezonul numarul 4 tot cu Olivia Colman in rolul reginei Elisabeth II. Aceste noi episoade vor cuprinde venirea la putere a lui Margaret Thatcher, precum si relatia dintre Printul Charles si Printesa Diana. O veste buna pentru fani- filmarile s-au incheiat chiar inainte de perioada de izolare deci episoadele vor putea aparea la sfarsitul anului 2020.

The Walking Dead. Difuzarea sezonului cu numarul 2 al celebrului serial cu zombies a fost intrerupta in primavara. Episodul 10 al sezonului cu numarul 10 va fi difuzat pe 4 octombrie.

Iar sezonul 10, va fi de altfel, prelungit cu sase episoade suplimentare, care vor aparea la inceputul anului 2021.

Stranger Things. Productia se pare ca se va muta cu filmarile in New Mexico unde Netflix are propriile sale studiouri. Filmarile au fost insa intrerupte in 15 martie si nu au fost inca reluate. S-ar putea totusi ca sezonul 4 sa apara la inceputul anului 2021.

Sex Education. Serialul britanic de pe Netflix va reveni cu un sezon cu numarul 3 mai tarziu decat era prevazut. Iar episoadele ar trebui sa fie filmate neaparat pe timp de vara pentru a ramane fidel stilului serialului. Din cauza Coronavirusului, in loc sa inceapa in mai, acestea vor incepe la sfarsitul lunii august. Deci sa speram ca va aparea in prima jumatate a anului 2021.

The Witcher. Fanii acestui serial trebuie sa fie cat mai rabdatori. Chiar inainte de lansarea serialului, s-a anuntat ca sezonul 2 a popularei saga nu va aparea pana in 2021. Iar filmarile pentru noile episoade erau deja incepute atunci cand carantina a inceput in Regatul Unit in luna martie. Filmarile au fost reluate insa in 17 august, respectandu-se protocolul sanitar impus de catre autoritati.

Euphoria. Serialul HBO a fost o supriza frumoasa a anului 2019. Iar sezonul 2 era pe cale sa inceapa, atunci cand Covid-19 a anulat totul. Si cu putin noroc, poate ca filmarile vor avea loc si se vor crea cateva episoade de legatura care pot fi filmate in deplina siguranta.

The Handmaid’s Tale. Sezonul cu numarul 4 al serialului distopic a inceput filmarile pana cand pandemia a oprit totul. Si se pare ca noul sezon va aparea pana la urma in 2021.O data mai precisa va fi anuntata cand se vor relua filmairile in Canada dar inca nu este cazul.

The Mandalorian. Serialul celebru de la Disney Plus a incheiat filmarile chiar pe 8 martie, inainte ca totul sa intre in pauza totala. Deci va putea aparea dupa cum era prevazut, in octombrie.

Lasă un răspuns