Ție ce insulă grecească ți se potrivește? 8 Insule din Grecia

Cu aproape 200 de insule locuite, Grecia le oferă vizitatorilor experiențe diferite, în funcție de insula aleasă. Fie că ești petrecăreț, sportiv, gurmand sau pasionat de antichități, descoperă care din superbele insule grecești și se potrivește.

 1. Insula Karpathos
  Insula Karpathos este ideală pentru pasionații de vestigii arheologice, de fauna și fundurile marine. Odată ajuns aici îți vei da seama rapid de ce insula Karpathos a devenit în ultimii ani, insula favorită a scafandrilor experimentați.
 2. Insula Sifnos
  Cea mai gurmandă din insulele grecești. Legumele provenite de pe insulă sunt incredibil de gustoase. Tradiționala salată grecească, soarele arzător, plajele superbe…toate acestea sunt ideale pentru turiștii gurmanzi.
 3. Insula Milos
  Insula Milos este considerată cea mai paradisiacă insulă grecească. Marea este când verde deschis, când albastru închis. Plajele sunt curate și liniștite. Îți recomandăm o plimbare de o zi la bordul unui vapor care face turul insulei și te va ajuta să descoperi golfuri superbe și piscine naturale sub cerul liber. Pur și simplu magic.
 4. Insula Antiparos
  Insula Antiparos este insula ideală pentru familii. Liniștea domnește pe această insulă, ideală pentru siestele la umbra măslinilor centenari.
 5. Insula Kefalonia
  Insula Kefalonia este insula preferată a vedetelor din lumea întreagă. Recent, turiștii i-au putut admira pe Sarah Jessica Parker, Giorgio Armani și Kate Moss tolăniți la soare. Kefalonia este una din cele mai mari din Marea Ionică. Pe insulă domnește o atmosferă relaxantă, apele sunt limpezi…
 6. Insula Santorini
  Santorini este cea mai romantică insulă grecească. Insula este plină de străduțe pe care îndrăgostiții se pot plimba imaginându-și că sunt singuri pe lume. În Oia natura oferă un spectacol impresionant: un apus de soare ce taie răsuflarea oricui.
 7. Insula Amorgos
  Insula Amorgos este ideală pentru pasionații de drumeții, amatori de peisaje sălbatice. Cel mai frumos traseu? Cel care duce în satul Hora, până la mănăstirea Hozoviotissa, față în față cu marea. Plaja Agia Anna este pur și simplu splendidă.
 8. Insula Mykonos
  Mykonos este cea mai festivă insulă din Grecia…un veritabil club de noapte sub cerul liber. În portul Chora sunt concentrate majoritatea barurilor, cluburilor și restaurantelor.

Lasă un răspuns