Top filme Sam Heughan

Visezi noaptea cu Sam Heughan, frumosul erou Jamie Fraser din Outlander? Sigur nu esti singura… un lucru e sigur. Tenebrosul roscat are fani in lumea intreaga. Fani si mai ales fane.

Daca ar fi sa alegem un top 5 cu actorii din seriale care au fermecat lumea intreaga, acesta ar suna cam asa- David Boreanz in Buffy, Patrck Dempsey in Grey’s Anatomy, Ian Somerhalder in Vampire Diaries, Rege Jean Page in Bridgerton si bineinteles, Jamie Fraser, adica Sam Heughan in Outlander.

Sam Heughan s-a nascut in 30 aprilie 1980 in Scotia. Cunoscut mai ales telespectatorilor britanici, deevine cunoscut in lumea intreaga datorita rolului sau in 2014 din Outlander.

Iata deci care sunt filmele in care il poti descoperi pe frumosul actor de origine scotiana.

Young Alexander The Great, 2010. In lungul metraj al lui Jalal Merhi, actorul are rolul tanarului rege al Macedoniei. Aici joaca alaturi de vedeta din The Walking Dead, Lauren Cohan. Un film unde putem urmari tineretea acestui personaj istoric.

When the Starlights Ends, 2016. Filmul lui Adam Signal este o comedie dramatica care urmareste povestea sau destinul unui excentric, torturat intre iubirea vietii sale si pasiunea sa. Sam Heughan joaca aici alaturi de David Arquette, politistul din saga Scream.

The Spy Who Dumped Me, 2018. Acesta este primul sau rol important intr-un blockbuster international. Aici este un agent secret cu o o inima mare, Sebastien. Partajeaza afisul filmului cu Mila Kunis si Kate McKinnon.

Bloodshot, 2020. Este un film SF si de actiune care pune in scena fosti militari care au fost modificati genetic pentru ca toti sa devina mercenari. Sam Heughan in pielea unui barbat paianjen cu bratul de metal… te tenteaza?

SAS: Red Notice, 2020. Sam Heughan pare sa se fi abonat la fimele de actiune. In acest thriller, are rolul unui agent blocat intr-un tren care trebuie sa infrunte teroristi foarte periculosi. Aici joaca alaturi de Ruby Rose si Andy Serkis.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?