Top psihopați din seriale pe care nu avem cum să nu îi iubim

Inima lor este de piatra, ideile lor sunt negre si mainile le sunt acoperite de sange. Si cu fiecare episod ce trece, se afunda si mai mult in nebunie si oroare. Mereu mai deranjati si mai deranjanti, ne atata o curiozitate nesanatoasa si exercita asupra noastra o fascinatie morbida. Iata deci care sunt psihopatii din seriale pe care nu avem cum sa nu ii iubim.

Villanelle, Killing Eve. Regina psihopatilor sau regina shoppingului? Villanelle adora sa injunghie lumea, sa zugrume lumea, dar si sa faca shopping. Datorita ei, crimele au cea mai sacra alura. Pe laga eleganta sa fara percehe, eroina din Killing Eve are cel mai fin umor negru. Niciun spectator nu are cum sa ii reziste.

Martin Whitly, Prodigal Son. A ucis peste 20 de persoane. Crime oribile adica, bazate pe cautarea suferintei si a unei dureri de lunga durata. Absolut totul la el respira perversitatea, cruzimea, abominabilul. Doar ca, Martin, este dotat cu o inteligenta atat de sclipitoare incat ajunge sa fie admirat intr-un fel. In plus, este enigmatic si captivant. Talentul sau de manipulare este fara pereche si teribil de puternic.

Berlin, La Casa de Papel. Tenebros, fermecator, perfid si indoielnic. Iata cum ar putea fi descris acest personaj. Are o multime de fatete si de idei sumbre de pus in practica. Uneori este dulce, alteori este pervers, uneori este tandru, alteori este euforic. Gentlemanul hot isi schimba fata la fel ca si camasa.

In plus, este total incontrolabil, ne sperie prin inconstanta sa si imprevizibilitatea sa. Este imposibil sa determinam cum va reactiona, ce va face sau ce va zice.

Dexter Morgan, Dexter. Foarte constient de latura sa de psihopat, Dexter incearca sa se controleze cat mai bine. De bine, de rau, isi cunoaste limitele si diferentele. Ideile sale negre, le controleaza pe cat posibil si ucide doar criminali care au scapat nepedepsiti.

Rose Solano, Jane The Virgin. Prezentata drept sotia lui Emilia Solano, Rose se dovedeste a fi pana la urma, Sin Rostro, una din cele mai importante femei delaer de droguri din Miami. O criminala cu inima de gheata care este responsabila in mare parte de toate problemele din familia lui Jane.

Dar, povestea sa cu Luisa, ajunge sa ii confere o latura mult mai emotionanta. Fuzionala, obsesionala, povestea lor ajunge safie nebuna si palpitanta in acelasi timp.

Hannibal Lecter, Hannibal. Un canibal periculos, Hannibal este celebru in acelai timp pentru gusturile sale fine, pentru manierele sale rafinate si intelectul sau fara pereche. Pregateste fripturi din oameni ca nimeni altul si stie cum sa manipuleze pe oricine se apropie de el. Este sumbru, calm, magnetic, impresioneaza si magnetizeaza.

Joe Goldberg, YOU. Este un stalker seducator si nesanatos, pe care nu am vrea sa il intalanim la colt de strada. Are un comportament obsesional, dublat de o seninatate rece si terifianta. Dar in acelasi timp, fascineaza. Fanii sunt intrigati insa de iubirea fara limite dar se lasa dusi de aceasta pasiune, pentru aceasta romanta ciudata.

Lasă un răspuns