Topul serialelor Netflix pentru un binge-watching estival

Cu o selectie interminabila de seriale si de filme, este din ce in ce mai greu sa alegem serialele potrivite. Din fericire, exista unele seriale care se disting enorm fata de altele pe platforma de streaming. Iata deci o selectie de seriale pe care nu trebuie sa le ratezi pentru o vara dominata de binge-watching.

Breaking Bad. Este vorba nu doar de cel mai bun serial Netflix ci in egala masura si de uul din cle mai bune seriale din Istorie. Il putem descoperi aici pe Bryan Carson in rolul unui profesor de chimie de liceu pe nume Walter White. Aaron Paul joaca rolul lui Jesse Pinkman, un fost elev de-al sau care, intre timp, a devenit maestru in arta fabricarii metafetaminei.

Stranger Things este un serial inspirat din anii 1980 si traseaza aventurile a trei baieti care ancheteaza pe cont propriu disparitia celui mai bun prieten al lor, Will, cu ajutorul unei fete cu puteri supranaturale. Lucrurile se complica atunci cand realizeaza ca situatia este mai complicata decat si-ar fi imaginat vreodata.

Freaks and Geeks. Este un serial pentru adolescentii adulti creat de catre Judd Apatow si a servit drept inspiratie pentru un numar mare de seriale actuale.

Better Call Saul. In momentul in care acest spin off al serialului Breaking Bad a fost anuntat, fanii nu au putut sa nu se intrebe daca acesta va reusi sa ajunga la acelasi nivel de complexitate. Insa competentele lui Bob Odenkirk pentru a face personajul Saul atat de agasant si enervant dar si empatic totodata au pus capat tuturor acestor indoieli.

Mindhunter. Holden Ford este un detectiv al anilor 1970 al carui munca este la originea crearii departamentului american al stiintelor comportamentale. Holden Ford se scufunda intr-o maniera aproape obsesiva in mintea si in spiritul ucigasilor in serie pentru a-i determina pe acestia sa isi recunoasca crimele.

Unbreakable Kimmy Schimdt. Acest serial produs de catre Tina Fey ne spune povestea lui Kimmy, o tanara ce a fost rapita in copilarie si tinuta in captivitate timp de 15 ani. Dupa salvare, Kimmy se instaleaza la New York si serialul ne povesteste aventurile sale intr-o maniera amuzanta si ritmata, facand numeroase referiri la cultura pop.

The Walking Dead. Daca ai urmarit acest serial vei constata faptul ca este aproape imposibil sa scapi de spoilere in ceea ce priveste cel mai discutat serial de televiziune. Nici un personaj al serialului nu este cu adevarat la adapost de walkers (zombies) ceea ce face din The Walking Dead un serial si mai interesant.

Daredevil este fara indoiala unul din cele mai bune seriale cu supr-eroi din toate timpurile si cu siguranta iti vei dori si tu sa il urmaresti in aceasta vara. Charlie Cox il interpreteaza pe Daredevil, avocatul orb care devine super-erou odata cu lasarea noptii.

Lasă un răspuns