Vacanță cu buget redus: destinații de vis ieftine

Vacanța de vis nu presupune neaparat o destinație costisitoare. Ai la dispoziție mai multe variante, extrem de accesibile ca preț, la fel de frumoase care orice altă destinație scumpă. Iată care sunt destinațiile de vis pentru care nu vei fi nevoit să scoți din buzunar sume uriașe.

Spania este una din cele mai ieftine destinații, ideale pentru turiștii cu buget redus. Explorează peșterile preistorice din Santillana del Mar, vizitează satul pescăresc Comilla, celebru pentru superba arhitectură catalană. Tot în Comilla turiștii au posibilitatea de a vizita El Capricho, vila de vară a lui Gaudi. La Madrid, muzeele Prado și Regina Sofia se pot vizita gratuit după orele 18.

Republica Dominicană face parte din acele destinații pentru care agențiile de turism propun pachete atractive și interesante. Turiștii pot profita, la prețuri rezonabile de complexele hoteliere ridicate în partea de Sud, la Punta Cana de exemplu. Peninsula Samana și parcul său natural se pot vizita la cele mai accesibile prețuri.

Majoritatea consideră Irlanda o destinație scumpă. Cu toate acestea, Insula de smarald este ideală pentru bugetele reduse. Drumeții în valea Dunloe Country Kerry, plimbări prin Cork… vacanța perfectă în Irlanda nu este deloc scumpă.

Portugalia face și ea parte din destinațiile perfecte de vacanță la preț redus. Pe lângă biletele de avion la preț abordabil, prețurile sunt extrem de accesibile chiar și în orașele mai mari precum Lisabona sau Porto. Centrul istoric al orașului Porto, cunoscut și sub numele de Ribeira, este clasat în patrimoniul mondial Unesco.

Orașele germane sunt și ele ieftine. Berlin de exemplu este una din cele mai ieftine capitale occidentale. Berlin dispune de o mulțime de posibilități de cazare la cele mai accesibile prețuri. O ieșire în club poate ajunge la maxim 10 euro.

Bolivia este poate una din cele mai ieftine țări din America de Sud. Odată ajuns în Bolivia ai posibilitatea de a descoperi o mulțime de minuni ale naturii precum Salar Uyuni, vastul deșert de sare, partea boliviană a lacului Titicaca sau munții superbi.

Lasă un răspuns